Egen lägenhet om en vecka!!!

Vet ni?? Om en vecka flyttar jag hemifrån till Gärdet, ååh helt exalterad!  Om en vecka så har jag bara positivt framför mig. Jag tar studenten nästa onsdag. Jag får lägenheten på måndag och flyttar väl in på riktigt i slutet av den veckan.
Har letat lägenhet länge och det kunde inte bli bättre. Nära  till allt samtidigt som det inte är precis i stan. Bor precis ovanför tunnelbanan och har två min till tessinparken… Detta är perfekt också då jag inte behöver tänka på att pricka in saltsjöbanan och på natten kommer det vara enkelt att ta sig hem!! Lägenheten är så fin med superbra planlösning! Jag är så glad! :)

Photo 2013-05-13 13 56 34

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>