Jag bestämde mig för att vinna. Och vann.

IMG_0926
IMG_0896

Idag har jag tränat extra mycket. Först var jag och mamma på spinning – där vi vann priser för att vi kämpade bäst (sats sickla hade 10 års jubileum därav priser osv haha). Vi vann två priser var. När min mamma hade vunnit kokboken blev jag sjukt sur (jag vill ju vara bättre än henne) så jag sa att – ”Nästa rond vinner jag träningsdagboken!” – Vilket jag såklart gjorde!! Sedan vann vi båda ett till pris när passet var slut för att vi kämpat bäst. Jag har alltid varit målvedveten men nu  när jag bestämmer mig för något är det sällan jag misslyckas. Man måste kämpa för att lyckas. Dessutom ville jag verkligen ha den  där träningsdagboken :)
Men jag började må illa sista ronden och det betyder att jag måste förbättra min kondition!

Senare på dagen träffade jag Jennifer för att vi skulle på ViPR pass. Så en timme träning till!! Och det är så roligt att träna med henne (med mamma med såklart haha) men nu var vi båda trötta dock så klarade vi passet väldigt bra ändå. Så nuu ska jag äta en väl förtjänt middag haha

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>