Galavant – Tonight ♪

IMG_0694

Spegelbild just nu med min iPad mini (som lika gärna skulle kunna vara en större iphone.. samma sak ju).
Hela lördagenskvällen har gått åt till religionsplugg. På dagen var det promenad och projektarbete. I morgon åker jag till stan och jag är så glad över att få mitt liv tillbaka nu! I stan ska jag först träffa min läxis (jag får hjälp med kemi, fysik och matte) sen träning (får jag??! vill inte få en blödning i halsen… 😮 ) sen fika och sen… tillbaka till plugget. Mindre är två månader kvar till STUDENTEN!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>