Music ► ♫

Det är helt sjukt vad mycket musik det finns. Jag sitter och sorterar bland mina spotifylistor och det är superjobbigt! Jag hade 51 nyss och nu har jag 31. Men det är så jobbigt för nu har jag fler låtar i varje och därför svårare att hitta bland låtarna men förut var det fööör många!

64175_152733461566581_1190447853_n_large

Jag hade även gjort lite nytt som bland annat min träning och danslista. Jag har DIRTY (haha) som är liksom med alla populära låtar men sen så har jag min nya ”♪ GYM & DANCE ► ” som jag ska ha när jag gymmar. Den passar för och ha på i bakgrunden och så hemma också (därför den fick heta dance också) men jag tycker egentligen inte om musik utan sång. Inte heller om rösten är heelt mixad. Men när jag tränar går det bra!
Sedan har jag massor av andra spellistor. Jag har för kärlekslåtar, äldre låtar, låtar från när jag var liten, låtar som jag tycker är men som är lite pinsamma, för min sång, karaoke, lugna låtar, spamusik/när man ska sova, cozymusik till kvällen i soffan eller när jag ska plugga, STUDENTEN, sommar, schlager, jul, abbalåtar, låtar som är populära på spaniens klubbar, en med bara massa remixer och massa andra spellistor för olika event/annat. Även spellistor för låtar som inte passar ngn annan stans. Sedan har jag även spellistor där jag bara har en låt att lyssna på om och om igen. Kan vara skönt ibland när man ska sova. Och massa mer. hahah
Varför finns det så mycket?? Jag satt ungefär en timme kanske för att få ihop min ♪ GYM & DANCE ►  – Det finns såå mycket musik!!

♪ GYM & DANCE ►
DIRTY
TRUE <— Mysiga låtar

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>