SNART SES VI TRÄNING!

NU har jag bestämt mig för att komma tillbaka. Träning, plugg,träning, plugg osv men jag orkar inte vara sjuk längre. Efter att ha legat i sängen och haft ont i två veckor så jag har fått sömnproblem, jag har typ blivit ”deprimerad” och jag tycker det är jobbigt att prata med folk. Man blir verkligen isolerad när man är sjuk så länge. Och nu har jag dessutom ätit så mycket mediciner så man blir helt konstig.

Idag förberedde jag mig lite för våren idag (förutom min shopping i spanien hehe) och beställde hem från nelly. Jag visar när jag får paketet (JAG LOVAR). Jag har blivit dålig på att visa det jag köper i bloggen. Jag har shoppat massor de senaste månaderna men inget kommer upp. Snart så kommer även min dagbok upp om de sista dagarna i Spanien :)

Fotor04191086

Jag saknar det häär… Men i helgen kanske?? Så blir jag piggare, gladare, kan plugga bättre, orkar mer, MÅR BÄTTRE. Att träna är det bästa som finns!! Och då försvinner dessutom mitt sötsug (för jag får inte äta mer choklad nu!) yaay! (:
Det är min träning (och nyttigare och mindre mat. Kaloriunderskott) som fått mig att gå ner och snart är jag tillbaka. Aldrig mer halsfluss, bara vara frisk ♡

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>