Jag är så beroende av choklad…

… Och det Är så jobbigt men det Är så gott!!
Nu är jag väll även lite extra sugen hela tiden då jag inte kunnat äta på en vecka. Dock svider det när jag äter..

d1ae85bc528e11e2b53822000a1f96e6_7_large

Håller ni inte med mig om att det inte finns något bättre än att äta choklad? Man blir glad dessutom så blir man glad innan man äter eftersom man vet att man Ska äta. Jag läste nyss om varför vi blir så glada. Kanske är det på grund av placeboeffekten, vi förväntar oss att det ska göra oss gladare och dessutom är så det gott, eller så Är det faktiskt något som gör oss gladare. Eller så är det kanske inte är ämnena i chokladen som gör oss glada, utan hormonernas effekter kanske förstärks när vi njuter av den.
Jag skulle haft detta som projektarbete… Jag kommer alltid på allt bra försent.  Min egentliga projektarbetsidé (en konsert jag planerat i flera år!) fick jag aldrig genomföra då den inte var naturvetenskaplig (?!) så projektarbetet hamnade på sidan (jag hade såå mycket annat i skolan så jag hade inte tid att fundera ut något nytt) sen fick jag stressa mig fram med ett förslag. Dock så är det jag valt väldigt intressant också (träning).


Nej nu ska jag sluta frossa. Jag har bättre karaktär än såhär!
(Jag äter choklad just nu)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>