Inne på femte dagen nu..

Nu är jag inne på femte dagen efter min halsmandel operation. Nu har jag höjt mina medicindoser och går nu runt med kanske sju stycken tabletter på samma gång. Jag har ingen koll egentligen faktiskt. Jag tar de jag behöver ta på de utsatta tiderna. Plus att jag nu även går upp klockan fyra på natten för att ta två nya morfintabletter. Jag tar nu alltså regelbundna  tabletter klockan 4, 8, 16, 20 och 24. Och minst tre stycken varje gång (klockan åtta på morgonen tar jag 6 stycken). Och sedan jag tar två extra morfintabletter utspritt över dan då jag har jätteont plus medicin för illamående plus lactulos. Jaa ni.. ni ska iaf inte vara rädda för att svälja tabletter om ni tar bort halsmandlarna… haha

Jag skriver en liten sammanfattning över hur de här två veckorna sett ut (när det gått två veckor såklart..). Dt blir inte mycket bloggande nu då jag sover hela dagarna pga av all smärtstillande.

tumblr_m91pilm9Zm1rdjbj5o1_500

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>