Sometimes we need a little magic.

clara123

 

Jag har på senaste tiden fått så mycket positiva kommentarer… Alltså jag blir så glad. Helt sjukt. Förut gick jag under jorden av något liiitet negativt, nu kan jag ta kritik så mycket bättre. Det är fortfarande så att jag inte bara kan skaka av mig sånt. Men jag  har ändå så mycket positivt runt omkring mig så jag kan dölja det enklare. Samtidigt som jag önskade att jag kunde koppla  bort det helt.
Men det känns så jävla skönt att jag är på rätt väg. Lyssna på er själva, gör det ni vill. Låt absolut ingen annan göra val åt dig själv. Dina beslut är dina beslut.  And prove all negative people wrong.
IMG_3468

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>