Dag 3 ~ 11 mars

Vi var ju alltså i Madrid tillsammans med klassen (innan jag åkte ner till costa del sol). Vi besökte en skola och jag och Eva (till vänster – Min lärare till höger) höll en redovisning på spanska om Sveriges skolsystem och min skolas system.
Vi var på skolan i ca sju timmar (inkl. lunch med spanjorerna). Jag pratade spanska 7h, superroligt men blev väldigt trött efter ett tag. Speciellt då jag inte blivit frisk än (jag är sjuk nu fortfarande, är hemma från skolan..)

Efter skolbesöket tog vi en siesta på hotellet för att sedan gå ut och shoppa (affärerna är öppna till 22 i spanien…♡). Jag tänkte att jag lägger in ett inlägg på allt jag shoppade i Spanien efter jag gjort alla inlägg om vad vi gjorde varje dag!

När vi shoppat färdigt var vi superhungriga och då gick vi olyckligtvis nog förbi en svensk godisaffär. Att köpa godis när man är hungrig är verkligen INTE en bra idé… För mig blev det nästan ett halvt kg..
När vi spenderat alldeles för mycket pengar på godis gick vi i alla fall till en thairestaurang. såå gott!
549281_10151328740322073_1793425159_n
Vår spanskalärare presenterar mig och Eva till redosningen
IMG_7976
IMG_7977
Mums…
IMG_7980
IMG_7979
IMG_7993
Jag saknar Thailand… Var alldeles för längesen :(

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>