Madrid!

IMG_7929

Internetet är tydligen för sent för att jag ska kunna lägga upp bilder… (fick upp en 😀 )

Efter en lång dag på två olika flygplan med mellanlandning i Paris och långa trappor på tunnelbanan stampade vi trötta in på hotellet vid klockan tolv igår natt. Idag har vi traskat runt på en marknad här i Madrid som bara är öppen på söndagar. Även om jag aldrig varken går eller shoppar på marknader fick jag med mig ett armband, en par leggins och ett par stövlar (inte gummi). Vid ett åt vi lunch och sedan åkte vi till Edstadio Santiago Bernabéu och kollade in Real Madrids hemmaarena. Nu har jag varit både i Madrids och FC Barcelonas. Det är faktiskt riktigt coolt och så sjukt när man ser alla tiotusentals sittplatser på läktarna! Jag önskade jag fick spela inför så mycket publik… eller sjunga.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>