Fullspäckat

IMG_7192
IMG_7210
IMG_7212

Fullt upp igen! Eva kom och hämtade havrebollar. Och både hon och jag känner oss väldigt duktiga då vi lyckats sälja 20 kartonger var!
Sedan kom Desirée och vi  myste med hallon och te framför pretty little liars. VI kollade genom de 4 senaste avsnitten för att annars hade det ju varit slut efter det senaste så då sparade vi ju det! Och på kvällen en supermysig middag hos min farmor! Mellan allt dessa hann jag med lite kemi! :)

Och att kämpa ger resultat. Min eds börjar se riktigt bra ut. Jag höjer mig och lärare  börjar skriva väldigt positivt. Åh, jag blir så glad! Och att biologiprovet skulle gå så bra trodde jag aldrig….

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>