Kluven.

Ja, det dåliga var alltså saltsjöbanan – IGEN. Stackars mig. Alltid ska det hända något med saltsjöbanan och då vi inte har bussar så kommer man ju ingenstans förutom den. Bortsett från om den är helt inställd – då går det ersättningsbussar. Som idag. Bara det att det tar ju sjuukt mycket längre tid, så lång tid så att jag faktiskt missade mina barns buss (jag är barnvakt, inte mina riktiga :p). Det hela slutade med att de fick hälsa på hos mig och det var såå mysigt! Jag önskade jag kunde lägga ut bilder, men tyvärr :( Ni får nöja er med detta. De är otroligt söta och såå glada! Hela tiden haha 😀

Nu sitter jag här hemma och velar mellan tre alternativ. Antingen så stannar jag hemma eller så åker jag in till stan och tränar eller så går jag ut. Jag tror nog att det blir hemma. Jag är så trött och jag är helt uppbokad Hela lovet. Varenda dag. Hur kan jag? Även om jag vet att jag verkligen behöver vara hemma ibland. Ändå så kan jag inte säga nej till något då jag vill göra allt.  Nu på lovet skulle jag nog bara ha jobbat och pluggat.. och tränat. Men ändå bokar jag upp mig hela dagarna.

Nu får ni bilder från gävle i söndags!

IMG_7078
IMG_7094
IMG_7094
IMG_7100
IMG_7098

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>