India Dream ☆

tumblr_mifq6mixnK1qgf703o1_500_large
img_blickpunkt_indien_05_65862467

Jag vill till Indien.ღ Och jag vill inte åka på en sån här vanlig charterresa utan verkligen åka dit och uppleva deras kultur. Och jag vill faktiskt inte bo på något sånt här finare hotell utan jag skulle faktiskt vilja bo på något mindre, kanske ägt av en indisk familj och så ska man höra trafiken utanför haha (jag ääälsar att höra trafiken på nätterna när jag är utomlands, särskilt varmare länder)

Jag kollade på filmen ”Bombay Dreams” nyss. En film jag kollade på för kanske 4-5 år sedan ngt sånt och hittade den nu på swefilmer av en slump. Den är faktiskt bra och den fick mig att verkligen vilja åka till Indien (även om de bara var där i slutet av filmen).

Och det jag menar med att bo på ett ”finare” hotell och så är att då känner man ju inte av att man är i just Indien. Det är som alla charterresor jag varit på med min familj – Jag har ju aldrig märkt något skillnad på om jag har varit i Cypern, Turkiet, Spanien, Egypten mm eftersom allt har varit likadant.

Jag har ingen aning om vad jag gör nästa år, men detta skulle absolut vara ett alternativ (någon månad i alla fall). Har så mycket jag vill göra. Får se vad som händer. Har skickat intresseanmälan för Au Pair nu också.

Jag älskar att jag tar studenten om mindre än fyra månader!! aaastaggad
blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>