Kan jag aldrig få vara frisk


Längtar efter sommaren…

Jag var trots allt i skolan idag. Jag behöver verkligen gå nu även om jag är sjuk. Sålänge jag inte är döende typ… På biologilabben undersökte vi celler i mikroskop bla. kindceller från mig. Och på dessa fanns det svarta prickar – vilket tyder på halsfluss/streptokocker. Det var ju ett sammanträffande att vi undersökte det här just nu när ja faktiskt har det (eller ja, ganska stor chans med tanke på hur ofta jag är sjuk…)
Nu ska jag se om det här är kvar under helgen. Ska testa mig på måndag.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>