Melodifestivalen…. ?

Kvällens planer blev vääldigt mycket ändrade… Så nu sitter jag och kollar melodifestivalen. Även om jag tycker det suger nu. Min dröm har alltid varit att medverka. Och det är det fortfarande. Men jag vill medverka i den melodifestivalen som var för tio år sedan… Inte den som är nu. Och seriöst Varför är Danny programledare? Och gud vilken pinsam entre han gjorde…
Tror jag går och fixar naglarna och kollar film istället…
Hoppas Christer Björkman verkligen tänker till lite nästa år. Han har alltid gjort så bra. Just nu känns det bara som om han trycker in lite vad som helst för att få ett fullt program. Och absolut inte Danny igen.. Han kollar ju bara på manuset hela tiden…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>