Träningsvärk.

Åh, jag har så jävla (förlåt) ont insida lår. Körde faktiskt rätt ”lätt” träning för dem i onsdags men jag är väll så otränad just där (hatar att utsida lår är så vältränade..) så det tog väll ändå. Så just nu känns det typ som om jag kommer få ett stort blåmärke där eller något, som om jag har brutit av muskeln (värsta träningsvärken jag ngnsin haft. Inte kraftigaste men just de här musklerna gör så ont). Det känns ungefär som när jag sträckte korsbandet/leden i mitt högra knä för snart ett år sedan. Och vet ni, jag kan Fortfarande inte sitta på knä…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>