111312 –

Första dagen i skolan idag efter min halsfluss. Jag gick alltså aldrig till skolan i fredags som jag skrev i torsdags. Jag var på vårdcentralen och där fick jag beskedet att jag hade halsfluss. Och penicillinen jag fick då hjälpte inte så fick en ny igår. Men jag var faktiskt i skolan idag även om de knappt blivit bättre alls.

Saknar dock sats lite. I morse luktade mitt badrum som omklädningsrummen på sats. Jag älskar att jag är motiverad.

Det jobbigaste just nu är att pluggandet inte ingår som en naturlig del av min vardag. Tänk om mina veckor bara behövde bestå av shopping, äta lunch, gå ut, träna, gå promenader, vara i skolan (ja, jag kan vara i skolan och vara jätteaktiv på lektionerna. Det är det där med att plugga på egen hand jag inte har lust med), sola, träffa nya människor, jobba. Jag kan helt seriöst jobba med ett projekt eller något. Det är bara det där med att bli tvingad att göra sånt jag inte vill. Jag tycker egentligen inte att de kurser jag har i skolan är tråkiga och ointressanta i sig, utan mer att jag blir tvingad att göra saker.
Önska att jag bara fick göra det jag vill Hur jag vill.

Det som är det sämsta med att bo i en storstad – Är att det alltid finns så mycket annat än skolan som man hellre vill göra.

Men allt kommer sluta bra. Trean kommer att sluta bra. Jag tar alltid igen i slutet och jag har alltid nått mina mål. Jag har till och med alltid nått Högre! :) Och jag har aldrig egentligen behövt plugga särskilt mycket. Har så himla lätt att lära mig. TACK GODE GUD! 😀 😀blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>