Like the moon causes the tide. You give me wings so I can fly.

Har varit sjuk en vecka nu. Har en så jobbig hosta, så ska kolla upp den i morgon. Känns som om jag är inne i en liten bubbla haha. Ingen kontakt med det som händer utanför mitt rum… Har nog kollat på varenda liten Beck-film och Wallander-film nu. Så synd egentligen för nu har jag ju inget att se fram emot på söndagarna..
Och jag är så himla orolig över skolarbetet… För det har verkligen blivit lidande av den här veckan. Tänkte gå tillbaka till verkligheten efter vårdcentralen i morgon för ska till skolan då. Och då är det plugg wihoo

Och jag vet inte, när man är hemma och typ sitter vid datorn så himla mycket så blir man också väldigt aktiv på att kolla upp helt ointressanta nyheter som jag annars aldrig skulle orkat bry mig om. Är så sjukt irriterad på att man kan kommentera sådär om hon på SATS reklamen till exempel. Jag hoppas verkligen att hon på bilden fortsätter att ställa upp på bilder i framtiden och trotsar Katrin. Gud, Katrin sprider så otroligt osunda ideal. Vissa tränar för att bli smala och andra för att det är roligt och att hålla kroppen och välmåendet i form. Och kanske då inte för att få en Victoria’s Secret kropp.

Nu ska jag sova. (eller försöka sova…. Sover ingenting för jag hostar så himla mycket hata) Har fått ont i någon muskel nu också haha. God natt ♥

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>