From one to another

Även om jag egentligen är ledig på onsdagar börjar det bli som en vana att vara i skolan ändå. Idag för att dels plugga kemi och dels Göra kemiprovet. Mellan dessa två helt fantastiska upplevelser (?!) träffades som vanligt jag och Desiree men denna gång blev det en brunch och träning! Att köra spinning och sedan fortsätta med core är en superbra kombination. Det blir ännu en tradition på onsdagarna för oss! :)

Och nu sitter jag och funderar på om jag ska gå ut idag eller inte? …
*


blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>